Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véres horror

2016. június 06. 01:37 - Akelás

Meat Grinder (2009)

meat_grinder.jpg

Rendező: Tiwa Moeithaisong

Szereplők: Mai Charoenpura, Rattanaballang Tohssawat, Wiradit Srimalai

Tartalom:

Gondolom a japán Grotesque után többen feltették a kérdést, lehet e még a keleti horrorok brutalitását, szadizmusát fokozni? Nos itt a thai Meat Grinder,és rögtön választ is ad: igen, elképesztö de lehet!

Miközben az amerikai horror filmes tendencia egyre inkább igyekszik felülmúlni az extrém erőszakosságban verhetetlen keleti régiót, addig e régió rendezői ezzel mit sem foglalkozva inkább kontráznak rá egymás alkotásaira. A Meat Grinder pont ezen alantas igényeket fogja kielégíteni, ezúttal gasztrológiai szempontból mindezt.

És ezzel semmi baj sincsen, ha valaki egy kellő mennyiségű gore-ral fűszerezett alkotásra vágyik. Azonban mindezt a most következő darab, a Meat Grinder, gasztrológiai szempontból fogja teljesíteni; és aki megtekinti a filmet, biztosan ugyanígy fog vélekedni. A dekonstrukció, az emberi test meggyalázása és szétszedése a film főtémája.

Egyvalami azonban biztos :az előzeteseket “sokkoló thai horror” címkével látták el, a gore műfaj kedvelői örömére, tehát aki jobban szeret összesimuló szerelmespárokat nézni másfél órán keresztül, az hagyja ki ezt a filmet.

Címkék: ázsiai 2000
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veres.blog.hu/api/trackback/id/tr478782956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Véres horror
süti beállítások módosítása